Dé breinbreker specialist

Deze webshop met breinbrekers is speciaal ontworpen om een uitgebreid en origineel assortiment te presenteren. In de huidige tijd van spelcomputers, online gaming en Pokemon Go willen wij graag een ouderwets gezellige site met een breed en gevarieerd aanbod van 3D-puzzels en hersenkrakers. Leuk om jou hier te mogen begroeten.

BMW Z4 3D puzzel
Extreme Metal Puzzles collection breinbrekers
Gear Ball breinbreker
Ghost Cube breinbreker

Uitdaging

Het maakt niet uit of je wiskundige aanleg hebt, van logische uitdagingen houdt of het gewoon leuk vindt om met figuren bezig te zijn. Wij hebben voor iedere puzzelaar de meest fascinerende denkpuzzels. De spelletjes leveren een zeer leuk tijdverdrijf op voor het hele gezin, gedurende zomerse avonden op het terras maar ook tijdens de lange donkere dagen in de winter. De zoektocht naar de oplossing is niet altijd even gemakkelijk. De moeilijkheidsgraad van de puzzel kan variëren zodat het voor iedereen een uitdaging  zal zijn. Het maakt niet uit of je in groep 4 of groep 8 zit of misschien allang volwassen bent. Wij hebben een gevarieerd aanbod breinbreker spelletjes met gegarandeerd uitdaging voor iedereen.

Waarom vinden we puzzelen leuk?

Puzzelen doen we al honderden jaren. Veelal met als doel een leuk tijdverdrijf te hebben en het trainen van onze hersenen. In de 17e eeuw krijgt de westerse wereld voor het eerst te maken met de Tangram. Dit is een Chinese puzzel die met koopvaardijschepen in onze regio terecht kwam. In 1980 krijgt de 3D-puzzelkubus een gigantische impuls door de Rubiks Kubus. Rubik was een Hongaarse docent die deze kubus aanvankelijk gebruikte om zijn leerlingen meer ruimtelijk inzicht te geven. Tegenwoordig hoor je steeds vaker: Even geen social media maar gewoon gezellig puzzelen.

Product categorieën breinbrekers

We hebben ons assortiment puzzels ingedeeld in diverse categorieën. Dit moet het voor eenieder makkelijk maken om een product snel te kunnen vinden. Elk product heeft een uitgebreide omschrijving zodat het maken van een keuze nog eenvoudiger wordt.

Breinbrekers van Recent Toys

Link naar breinbrekers

In de eerste categorie staan de originele en creatieve breinbrekers van het in breinbrekers gespecialiseerde bedrijf Recent Toys. Deze 3D-puzzels zijn van een zeer goede kwaliteit en bieden uitdaging voor zowel de gevorderde puzzelaar als ook de dummies.

Houten puzzels

Ga hier naar Houten puzzels

Deze categorie betreft de puzzels die voor het grootste gedeelte gebaseerd zijn op hout. In sommige gevallen aangevuld met een klein onderdeel van metaal of touw. Het oplossen van een houten puzzel geeft weer een andere beleving maar is zeker niet eenvoudiger. Deze puzzels zijn met name ook geschikt om als decoratie in huis te laten staan indien het spel even niet gebruikt wordt.

Metalen puzzels

Ga hier naar metalen puzzels

De op metaal gebaseerde hersenkrakers zijn er in diverse soorten. De 3D puzzels van verchroomd draadstaal zijn misschien de meest bekende. Daarnaast bevat deze categorie ook metalen hersenkrakers  van Archimedes en Cast, die gemaakt zijn op basis van diverse gebruiksvoorwerpen. Leuke puzzels met een design “look”.

Specials

Ga hier naar Specials

De categorie “Specials” heeft een uiteenlopende verzameling van leuke en originele breinbrekers. Een fles waar je lange tijd mee bezig kunt zijn voordat de originele oplossing zich aandient, maar ook een schaalmodel van een auto die als puzzel in elkaar gezet kan worden. Kortom verrassende puzzels die je niet dagelijks tegenkomt!

Neem contact met ons op.

Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw mail.

Not readable? Change text. captcha txt
0
De waardering van puzzlemuzzle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.