Houten 3D Puzzel

Alle vormen en maten van houten puzzels die in opgelost moeten worden noemen we 3D puzzel. De puzzels zijn gemaakt van onder andere bamboe hout en andere houtsoorten. Bij het maken van een houten puzzel gaan we terug naar de oorsprong daar waar het puzzelen begon. Een tak van een boom of de bast van de boom was vroeger een manier om te puzzelen. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om puzzels te bedenken en te maken.

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Houten 3d puzzels kopen

Waarom zou je een houten puzzel kopen? De puzzels zijn een eyecatcher om op tafel te zetten en mocht er bezoek komen dan zul je zien dat zelfs de aandacht van het bezoek getrokken wordt naar de puzzels. Even geen aandacht voor de social media uitsluitend voor het puzzelen. Zo is er in ieder geval een gespreksonderwerp. Hoe leuk kan het zijn om samen met je vrienden, opa of oma een lekker avondje of middagje te puzzelen. We zijn een andere tijd in gegaan sinds het intreden van Corona. Voor velen helaas verdrietig maar het brengt ons ook iets moois. De bubbel waarin we moeten leven af en toe na een thuisquarantaine geeft ons meer dan genoeg tijd om te puzzelen.

Voor veel puzzelplezier!

De ervaring leert dat het brein gestimuleerd wordt door het puzzelen en tevens het geheugen getraind wordt. Als je met meerdere personen gaat puzzelen wordt het een extra stimulans om de puzzel op te lossen. Je denkt waarschijnlijk al heel snel dat je de puzzel zo even oplost maar als je dit probeert zonder naar de oplossing op internet te kijken dan zul je zien dat dit nog tegen valt. Uiteraard hangt het af van de categorie die je kiest. Er zijn makkelijke puzzels en puzzels voor experts.

3D houtenpuzzels voor extra uitdaging

Heb je ook wel eens het gevoel dat alles je makkelijk af gaat en ben je opzoek naar wat meer uitdaging even geen drukte in je hoofd maar gewoon eventjes je concentreren op 1 ding dan ben je bij onze houten puzzels en bij PuzzleMuzzle aan het juiste adres.

Bestel in onze webshop

Je bestelling kun je plaatsen in onze webshop mocht je een puzzel zien die niet voorradig is dan kun je altijd even per mail contact opnemen met ons, via info@puzzlemuzzle.nl. We proberen om dan zo snel mogelijk een reactie te geven. Mocht onze reactie te lang duren dan kun je altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Graag de voicemail inspreken aangezien het zeer goed mogelijk is dat we net in het magazijn bezig zijn.