Metalen puzzels

In de categorie metalen puzzels vind je bij PuzzleMuzzle een fantastisch assortiment aan metalen puzzels. Fraai vormgegeven metalen draadpuzzels, 3D-puzzels met hele mooie figuren die op miraculeuze in en uit elkaar gezet kunnen worden. Ook vind je in de metalen categorie mooie verzamelingen van diverse draadpuzzels. PuzzleMuzzle heeft voor iedereen een passende metalen breinbreker. Het metaal is daarbij van een goede kwaliteit waardoor het -ook na jarenlang gebruik- mooi blijft.

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Metalen puzzels kopen

Bij het kopen van metalen puzzels moet je met name letten op een paar dingen. Allereerst is het de vraag welke metalen puzzel jij leuk zou vinden? Houd daarbij rekening met de ervaring die je hebt met deze puzzels. Wij kunnen je desgewenst adviseren welke moeilijkheidsgraad het beste zou passen. Uiteraard staan er ook adviezen over hoe moeilijk een puzzel is, bij iedere puzzel vermeld. Op die manier maken wij het kopen van breinbrekers, puzzels of hersenkrakers een stuk eenvoudiger.

Soorten metalen puzzels

Wat kun je bij ons in de webshop vinden? Een hele leuke en uitgebreide verzameling van metalen draadpuzzels. Wat is nu eigenlijk een draadpuzzels? Draadpuzzels zijn gemaakt van metaal draad. Dat kan heel dik draad zijn of een dunnere variant. Het draad is in allerlei mooie vormen gebogen. Zo’n metalen breinbreker bestaat altijd uit minstens 2 delen die op een of andere manier uit elkaar gehaald kan worden. Is dat uiteindelijk gelukt dan is het weer een nieuwe opgave om de twee onderdelen ook weer in elkaar te krijgen. De Grand Masters Serie is een mooi voorbeeld van een metalen draadpuzzel. Er zijn ook mooie metalen 3D vormen puzzels. Hier gaat het meer om puzzels die bepaalde vormen hebben (soms ook echte bekende voorwerpen) die op een bepaalde manier uit elkaar genomen kunnen worden. Een bijkomend voordeel van een metalen puzzel is dat deze echt niet kapot kan en dus jarenlang mee kan, zonder ook maar een beschadiging op te lopen.

Voor veel puzzelplezier!

De keuze is reuze als het gaat om de metalen puzzels. Alle soorten en maten en met de ene ben je sneller klaar dan met de andere. Maar wel de garantie dat je uren plezier kunt hebben van metalen puzzels. Met name ruimtelijk inzicht maakt jou sneller een puzzelexpert. Weet jij de juiste puzzels te scoren vanuit onze webshop dan staan wij garant voor veel puzzelplezier. Lukt het even niet om de oplossing te vinden. Leg de puzzel eens even een dagje weg en je zult ervaren dat je ineens andere inzichten hebt om tot een oplossing te komen. Het heeft dus vaak niet zoveel nut om er continu mee bezig te blijven als het even niet lukt. Neem dan juist even afstand en ervaar wat dat oplevert.

Bestel in onze webshop

Bezoek PuzzleMuzzle en ga op zoek naar de leukste, spannendste en meest uitdagende puzzels. Verzamel ze in jouw winkelwagen en ga snel naar de kassa. Wij verzorgen de verzending zo snel mogelijk want niemand vindt het leuk om lang op zijn pakket te moeten wachten.