Complete serie breinbrekers

PuzzleMuzzle heeft bij haar opstart als webshop meteen vele verzoeken gekregen van klanten om puzzels niet alleen per stuk te kunnen verkrijgen maar juist in een hele serie. Waarbij je dan een set van verschillende moeilijkheidsgraden in een keer kunt aanschaffen. We zijn toen gestart met de verkoop van de Complete Wooden Puzzles Collection en de Complete Metal Puzzles Collection. Dit voldeet zo goed aan de vraag van klanten dat we meerdere series in onze website hebben aangeboden.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Complete breinbrekers puzzelserie kopen

Inmiddels zijn we enige jaren verder en zijn we gespecialiseerd in het aanbod van complete series breinbrekers. En over het algemeen zijn de prijzen van deze combi aanschaf beduidend voordeliger dan als je alle puzzels apart zou moeten aanschaffen. Vandaar dat we een speciale categorie hebben gemaakt waar je alle series breinbrekers overzichtelijk bij elkaar hebt staan. En dat vind je alleen bij onze webshop van PuzzleMuzzle. De grootte van de serie varieert behoorlijk. Zo is daar bijvoorbeeld de 40 Metal Puzzles Set. De naam zegt het al, een serie van 40 verschillende metalen draadpuzzels in één deal. Maar PuzzleMuzzle heeft ook kleinere series van bijvoorbeeld 3 of 6 puzzels. Zoals je ziet is er voor iedereen wel een geschikte serie te vinden. Als je het meteen groots wilt aanpakken dan is mogelijk ook de Racing Wire 27 Total Set een hele leuke optie. Gegarandeerd ben je dan een groot aantal uren van de straat voordat je alle 27 draadpuzzels hebt opgelost.

Geniet van het plezier!

Met de puzzelseries geniet je echt maximaal van het puzzelplezier. Het grote voordeel is ook dat je met het aanschaffen van een serie een diversiteit aan breinbrekers in huis haalt. Van moeilijk tot wat makkelijker. Wil je eerst met een makkelijkere puzzel beginnen dan is dat natuurlijk mogelijk en meteen ook het grote voordeel van de puzzelserie. Verder is de afwisseling in soort puzzels natuurlijk leuk om mee bezig te zijn.

Complete serie puzzels: goed voor de hersenen

Het is wetenschappelijk bewezen dat het actief houden van je hersenen er voor zorgt dat je positiever in het leven staat. Er zijn natuurlijk diverse manieren om jouw hersenen in super conditie te houden. Bezig zijn met onze breinbrekers is er daar zeker een van. En dan hoeft het natuurlijk geen toelichting dat hoe meer je bezig bent met verschillende hersenkrakers hoe beter het is voor jouw hersenactiviteit. Vandaar dat zo’n serie van PuzzleMuzzle de ultieme training is om jouw brein in opperste conditie te houden.

Bestel in onze webshop

Zoek de puzzelseries op in onze webshop. Je kunt ze vinden onder de categorie “breinbrekers” in het menu zie je dan staan: complete serie breinbrekers. Kies jouw favoriete verzameling hersenkrakers uit en ga naar de betaalpagina. Voor je het weet staat de bezorger voor jouw deur met ons pakket. Veel plezier!