Metalen draadpuzzels

De categorie metalen draadpuzzels zijn puzzels die gebaseerd zijn op het basismateriaal, een metalen draad. De draad heeft bij de diverse puzzels die wij voeren een verschillende diameter. Er zijn puzzels die gemaakt zijn van een relatief dunne draad van enkele millimeters. Die puzzels zijn over het algemeen ook wat kleiner uitgevoerd. Maar er zijn ook versies die bestaan uit een meer robuuste draad van minstens een halve centimeter. Deze puzzels zijn ook wat groter en steviger. Alle puzzels zijn kwalitatief goed verchroomd.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Metalen draadpuzzels kopen

Kijk op onze site en zoek naar de categorie metalen draadpuzzels. Je zult versteld staan van de diverse soorten. PuzzleMuzzle verkoopt de draadpuzzels allemaal in serie van minimaal 3 stuks. Wij merken van onze klanten dat met name deze puzzels vaak gebruikt worden om een alternatieve traktatie te geven op school bij de verjaardag van een kind. De 40 Metal Puzzles set is hier uitermate geschikt voor. Je koopt dan 40 verschillende kleine puzzels die het goed doen als traktatie. Ook de Racing Wire 27 Total Set wordt regelmatig aangeschaft door klanten die de verjaardag van hun kind extra aandacht willen geven in de klas zonder met ongezonde snoepartikelen te komen. Bij deze Racing Wire puzzels heb je dan ook nog het voordeel dat ze alle 27 in een aparte doos zijn verpakt. Zodat ieder klasgenootje zijn eigen cadeautje krijgt. PuzzleMuzzle hoort in ieder geval vele enthousiaste reacties van ouders die op deze manier een traktatie verzorgen. De meeste draadpuzzels bestaan uit mooi gevormde draadfiguren van chroom. Maar de Steampunk serie is een van de series die daarbij afwijkend is. Deze metalen draadpuzzels hebben een verouderde uitstraling doordat ze een soort koperen look hebben en ook nog eens vormen hebben die een meer retro indruk geven. De Racing Wire puzzels vallen weer op door een combinatie van materialen die worden gebruikt. De combinatie van metaal, messing, touw en in een aantal gevallen zelfs houten kralen maken deze puzzels tot een super speciale serie in deze categorie.

Ga jij de uitdaging aan?

Hebben we jouw overtuigd van deze leuke manier van puzzelen? Dan wordt het tijd om te kijken welke uitdaging jij aan wil gaan. De keuze is in ieder geval reuze, je hoeft alleen maar even de moeite te nemen om onze website verder te onderzoeken op deze mooie puzzelcategorie.

Hoeveel bochten ben jij nog van de oplossing verwijderd?

Het mooie van draadpuzzels is dat je regelmatig het idee hebt tot de oplossing te zijn gekomen en dan blijkt vervolgens dat er toch nog een lus of bocht genomen moet worden. Vaak blijkt ook dat je eerder weer verder in de knoop komt dan dat de oplossing dichterbij is gekomen. Maar uiteindelijk is 1 ding zeker. Er is altijd een oplossing voorhanden. En daarin kan PuzzleMuzzle zelfs voorzien. Kom je er echt niet uit mail ons dan en wij sturen je de oplossing van de gevraagde puzzel.

Bestel bij PuzzleMuzzle

Waar nog langer op wachten? Surf door onze shop en maak jouw keuze voor een mooie set draadpuzzels. Wij als team PuzzleMuzzle zorgen dan voor een snelle afhandeling van de bestelling en dragen het dan snel over aan onze partner DHL die het vervoer voor haar rekening neemt. Ook nog klimaatneutraal en dat wordt in de huidige tijd steeds belangrijker.