Speciale legpuzzel

Als je spreekt over speciale legpuzzels dan denk je waarschijnlijk, wat kan er nu speciaal zijn aan een legpuzzel. Toch zijn er soorten van deze puzzels die net even anders zijn dan de normale legpuzzel zoals je die het meeste ziet. De puzzel die je al sinds jaar en dag kent waarbij een mooie beeltenis wordt verdeelt in 200, 500 of misschien zelfs wel 1000 stukjes. Die puzzelstukjes zijn normaal altijd ongeveer dezelfde vorm maar bij de speciale legpuzzels is dat toch anders. Bekijk in deze categorie de opvallend verrassende puzzels.

Toont alle 14 resultaten

Speciale legpuzzel kopen

De legpuzzels van Escapewelt zijn echt vernieuwend. De compleet houten puzzels zijn apart van vorm en de puzzelstukjes zijn echt heel verschillend van de standaard legpuzzels. Dat maakt de puzzel zo interessant om te maken en meteen ook best heel moeilijk. Vandaar dat je ook tips krijgt om de puzzel tot een goed einde te brengen. Koop je deze puzzel dan is deze tevens duurzaam en met de hand gemaakt.

Geniet van het plezier!

Het plezier van puzzelen wordt nog groter als je de speciale legpuzzels met familie stukjes gaat proberen. Drie verschillende grootte puzzelstukjes maken het mogelijk om samen met volwassenen en kinderen een puzzel te maken. Kinderen pakken de grote stukjes en proberen die op de juiste plek te leggen. Voor de wat oudere kinderen en volwassenen blijven dan bijvoorbeeld de wat kleinere stukjes over. De 3D-legpuzzels van de auto’s geven weer een heel andere dimensie aan de legpuzzel. De puzzelstukjes zijn niet alleen plat maar hebben ook diverse hoogtes. Hoe verder je komt met het in elkaar zetten hoe meer er een mooie auto ontstaat.

Legpuzzel specials: goed voor de hersenen

Tot slot is er nog de legpuzzel van Rainbowooden. Je legt hier een compleet dier mee op tafel echter zijn een aantal stukjes opvallend afwijkend van vorm. Door de puzzelstukjes de vorm van dieren te geven levert dit weer een hele nieuwe beleving aan het maken van legpuzzels op. Het hoeft natuurlijk geen betoog dat puzzelen jouw hersenen activeert en in goede conditie houdt. Wil jij dat ook eens proberen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bestel bij PuzzleMuzzle

Overtuigd van deze leuke puzzel categorie? Dan wordt het tijd voor de volgende stap en je winkelwagentje boordevol leuke breinbrekers te stoppen. Wij zorgen er dan voor dat het pakket snel wordt ingepakt en verzonden. Onze huisvervoerder zorgt vervolgens dat jouw pakket razendsnel bij jou wordt aangeboden. Vragen over onze puzzels of onze service? Schroom niet en stuur ons een mail. Wij reageren direct en geven je een goed advies, zodat jij de juiste keuze kunt maken in onze webshop.