Legpuzzels

Een nieuw ontdekte activiteit door velen sinds we te maken hebben met corona is het maken van legpuzzels. Bij PuzzleMuzzle hebben we een aantal kwalitatief goede en prachtig vormgegeven legpuzzels. Een mooie uitdaging voor tijdens de feestdagen, vakanties of gewoon tijdens een vrij avondje op de bank. Het unieke aan deze collectie zijn de puzzels van Cobble Hill en Escape Welt. Met name Escape Welt maakt unieke en nieuw vormgegeven houten legpuzzels.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Legpuzzels kopen

Ga jij mee met de trend van het moment en wil je een legpuzzel kopen dan ben je bij ons aan het goede adres. In het zorgvuldig geselecteerde assortiment vind je voor ieder wat wils. Jong en oud kan zich vermaken met deze prachtige legpuzzels. Deze legpuzzels kan je makkelijk weer afbreken en opnieuw maken. Maar je kan ze natuurlijk ook decoratief gebruiken door ze vast te maken aan een ondergrond en vervolgens op te hangen. Nog niet overtuigd over onze legpuzzel collectie of heb je nog vragen? Je kan contact opnemen op info@puzzlemuzzle.nl en dan proberen we je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Soorten legpuzzels

We hebben de unieke puzzels van Cobble Hill waar je, in sommige versies, zelfs samen met je allerkleinsten een puzzel kan maken. Houd je van stoere sportauto's? Dan kan je gaan voor één van onze auto puzzels, deze zijn zelfs 3D en bieden je daardoor extra uitdaging. Kan jij je eigen auto in elkaar puzzelen? Voor de echte puzzelaar hebben we de Quest serie en de Labyrinth Puzzle, deze stukjes lijken zó erg op elkaar dat je echt goed moet kijken om deze puzzels op te lossen.

Voor veel puzzelplezier!

Net zoals al onze andere puzzels kan je deze legpuzzels steeds opnieuw maken. Ook kan je er bijvoorbeeld een spel mee spelen met familie en vrienden. Wie legt de puzzel het snelst? En wie is dan de puzzelpro van de familie? Heb je één puzzel gelegd en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Je kan bij ons navragen welke nieuwe puzzels er beschikbaar komen in de serie van je keuze.

Bestel in onze webshop

Heb je de keuze kunnen maken welke legpuzzel je wil aanschaffen? Geweldig! Dan rest je nog maar één ding. Leg het product in je winkelwagen, vul je gegevens in en reken eenvoudig af met één van onze betaalmogelijkheden. De bestelling kan je afhalen op onze locatie of deze wordt thuisgestuurd met DHL. We proberen de bestellingen altijd dezelfde werkdag nog te versturen.