Specials

In onze categorie Specials vind je niet alledaagse breinbrekers die net even anders zijn dan de puzzels die je normaal gesproken terug kunt vinden bij de diverse puzzelwinkels. We proberen hier iedere keer weer leuke en aparte hersenkrakers aan te bieden met de “wow”-factor. We hopen dan ook dat je verrast bent met deze categorie en de soorten puzzels die je hier terugvindt. Bij PuzzleMuzzle is altijd wat te beleven, dus houdt onze website in de gaten.

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

Specials kopen

Onze salesvertegenwoordiger is continue op zoek naar speciale puzzels die net even anders zijn dan de puzzels die je kunt vinden bij de andere categorieën die wij aanbieden. Of het nu een echte 3D-puzzels betreft, een houten legpuzzels met puzzelstukjes in de vorm van een doolhof of een van onze escaperoom puzzels, wij hebben het leukste van het leukste op onze site staan. Ben jij een beetje uitgekeken op het leggen van een platte puzzel op tafel? Dan kun je een 3D auto puzzel proberen. Dat is weer eens wat anders. Ook onze escape room puzzels behoren tot onze speciale categorie. Ben jij al eens bij een echte Escape room geweest? De ervaring om opgesloten te worden in een ruimte en dan proberen met allerlei codes, geheime knoppen, verstopte deurtjes en dubbele bodems uit de ruimte te komen, om dan te ontdekken dat er nog een ruimte is waar je weer andere sleutels nodig hebt om verder te komen. Koop een van onze escaperoom puzzels en je hebt deze ervaring thuis voor je staan op tafel. Met het hele gezin kun je er aan werken om te puzzel te ontrafelen.

Unieke puzzels

Andere unieke puzzels zijn de houten puzzels in de vorm van een soort doolhof. Deze breinbrekers zijn zo uitdagend dat je bijna niet de puzzelstukjes door elkaar durft te gooien. Maar als je deze stap eenmaal hebt genomen is er geen weg terug. Hoe krijg je deze puzzel weer in zijn originele staat terug? Koop deze unieke puzzel voor de fantastische ervaring maar ben niet verrast als het even niet meteen lukt. Die stukjes van deze puzzel lijken ook allemaal zo erg op elkaar.

Puzzels voor speciale ervaring

Voor de meest speciale puzzelervaringen moet je dus bij PuzzleMuzzle zijn! Loop niet weg voor de uitdaging maar ga deze juist aan. Achteraf kun je trots zijn op jezelf als het is gelukt om weer een moeilijke of uitdagende puzzel op te lossen. Je hoeft ook niet altijd een grote puzzel-fan te zijn om toch te kunnen genieten van een avondje puzzelen. Het brengt je tot rust en laat je hersenen op een andere manier werken dan normaal in het dagelijkse leven. Moeten wij je nog overtuigen? Wandel door onze webshop en maak je keuze. Je zult zien dat je verrast bent door de ontspanning die puzzelen jouw brengt.

Bestel in onze webshop

Vandaag besteld, vandaag ook verstuurd. Wij proberen met onze service net even verder te gaan dan een andere webshop. Hopelijk kunnen wij jou overtuigen en zien we je vaker in onze winkel. Koop vandaag nog voor jouw ultieme puzzelervaring.