PuzzleMuzzle hersenkrakers

Bestelinformatie

PuzzleMuzzle verzendt haar pakketten in Nederland en naar België via DHL/PostNL. Indien u voor 17.00u uw bestelling heeft ingegeven dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden. U heeft het pakket dan uiterlijk binnen 2 werkdagen bij u thuis.

 • Verzendkosten

  Vervoerder Naar afhaalpunt Naar huisadres
  Nederland DHL € 4,50
  DHL/PostNL € 5,75 (gratis boven € 50,-)
  €6,50 (niet bij de buren)
  België DHL € 8,50 € 9,75 (gratis boven € 60,-)
 • Afhalen

  De mogelijkheid bestaat dat je de bestelling komt ophalen op ons adres in Best. Dit kan alleen op afspraak.

 • Leveringsvoorwaarden

  Alle prijzen genoemd op onze site zijn inclusief 21% BTW.
  De betaling dient te geschieden met één van de aangeboden betalingsmogelijkheden.

 • Retourneren

  Voldoet het bestelde product niet aan jouw verwachtingen dan kun je binnen een periode van 14 dagen na bestelling het product retourneren.
  Nederland
  Klanten in Nederland kunnen ons op de hoogte stellen door eenvoudig een mail te sturen met het verzoek voor een gratis retourlabel. Het onbeschadigde product stuur je in originele productverpakking retour. Hierbij draag je zorg voor een goede verzend verpakking zodat beschadiging tijdens het transport voorkomen worden. Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen het aankoopbedrag op jouw rekening terug storten.
  Belgie
  Klanten in België kunnen wij helaas niet voorzien van een retourlabel. Zij dienen de retour zending wel per mail bij ons aan te melden.  Het onbeschadigde product stuur je in originele productverpakking retour. Hierbij draag je zorg voor een goede verzend verpakking zodat beschadiging tijdens het transport voorkomen worden. De zending dient verzonden te worden aan:
  PuzzleMuzzle, Sierheuvel 9, 5685 BW Best, Nederland
  Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen het aankoopbedrag + retourbedrag op jouw rekening terug storten.

Neem contact met ons op.

Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw mail.

Not readable? Change text. captcha txt
0