Houten breinbrekers

De laatste jaren zijn houten breinbrekers ongelofelijk populair geworden. En dat heeft weer tot gevolg dat het aanbod behoorlijk is uitgebreid. Een ander positief punt hierbij is dat er bij de fabricage van deze breinbrekers steeds beter wordt gekeken naar duurzaamheid. Zo hebben wij puzzels gemaakt van bamboe en bijvoorbeeld ook berkenhout. Beide soorten zijn speciaal gekweekt voor deze productie zodat we geen verdere aanslag plegen op onze leefomgeving. Eco-vriendelijk worden deze breinbrekers dan ook genoemd.

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Houten breinbreker puzzels kopen

Dus als jij op zoek bent naar duurzame puzzels dan is de categorie Houten breinbrekers een prima keuze. Als je kijkt naar het assortiment vind je in deze groep puzzels onder andere de meer traditionele breinbrekers. Allerlei figuren die je op en of andere manier uit elkaar moet zien te krijgen. Bekijk de moeilijkheidsgraad bij de puzzels in de shop zodat je aanvankelijk niet te moeilijke breinbrekers aanschaft. Want als het te moeilijk is dat gaat de lol er uiteindelijk snel vanaf. Dus start met een puzzelniveau wat bij jou of jouw kind past. Of kijk naar een verzameling die bestaat uit diverse niveaus, dan kun je eenvoudig eerst beginnen met een wat makkelijkere puzzel.

Voor veel puzzelplezier!

Het nieuwe puzzelplezier vind je met name bij een nieuwe groep breinbrekers die de afgelopen tijd ongelofelijk populair is geworden. De escaperoom puzzels zijn er inmiddels in vele verschillende uitvoeringen. De intentie van deze breinbrekers is enigszins gelijk aan een echte Escape Room. Je moet in een bepaalde volgorde puzzels of aanwijzingen oplossen om uiteindelijk de geheime ruimte te ontdekken en te openen. Vele uren kun je besteden aan 1 zo’n puzzel. Zeker als je het zonder de aanwijzingen probeert uit te zoeken. Wil je liever toch een beetje hulp, scan dan de QR-code met je smartphone en krijg stap voor stap enige tips hoe de breinbreker aan te pakken. Maar ook dan wil het nog niet zeggen dat je binnen een uur klaar bent. Het mooie van deze puzzels is dat je ze ook kunt gebruiken om er een cadeau in te stoppen en de puzzels inclusief gift die in de geheime ruimte zit aan jouw vriend, vriendin of relatie te schenken. Een zeer originele manier om jouw gift te verpakken. Het moet natuurlijk dan geen super groot artikel zijn maar b.v. een mooie ring, armband, ketting of iets dergelijks want die passen perfect in deze breinbrekers. Zoek op onze site ook naar een hele mooie cadeauverpakking voor deze escaperoom puzzels. En die verpakking is ook nog weer een puzzel. Met zo’n cadeau maak je natuurlijk helemaal de blits.

Houten breinbrekers: Houd je hersenen actief!

Wat is er nu mooier dan een cadeau te krijgen of weg te geven waarvan je weet dat het je fit houdt. In dit geval krijg je er niet zozeer een goede conditie van zoals van hardlopen maar jouw brein wordt er wel door ontwikkeld. En dat is toch mooi meegenomen!

Bestel in onze webshop

Heb jij jouw keuze gemaakt, wij zorgen voor de rest. PuzzleMuzzle staat garant voor een goede service en een klantvriendelijke benadering. Twijfel niet langer en koop een mooie breinbreker.