Duurzaamheid en PuzzleMuzzle

PuzzleMuzzle wil als bedrijf natuurlijk ook zoveel mogelijk bijdragen aan een duurzame wereld en de circulaire economie. Alle kleine beetjes helpen daarbij. In de afgelopen periode hebben we wel bijgedragen door bijvoorbeeld ons afval zoveel mogelijk goed gescheiden aan te leveren aan de afvalophaaldienst. Zo gingen de verpakkingen van onze leveranciers netjes weg met het papier/karton en het plastic afval. Maar toch is het eigenlijk niet duurzaam genoeg. Tenslotte is een groot gedeelte van het verpakkingsmateriaal dat door leveranciers bij ons wordt aangeleverd nog in een goede staat en kan eigenlijk zo weer gebruikt worden.

PuzzleMuzzle heeft nu in haar duurzaamheidsdoelstellingen opgenomen dat verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk hergebruikt gaan worden. Voor leveringen aan klanten gaan we voortaan ook de verpakkingsmiddelen gebruiken die leveranciers bij ons hebben aangeleverd. Vanaf heden kan het voorkomen dat onze klant de levering krijgt aangeleverd in een verpakking die door onze leverancier al een keer is gebruikt en waar eventueel een tekst op staat die niet helemaal overeenkomt met de inhoud van de verpakking.

Twee zaken zijn hierbij voor PuzzleMuzzle heel belangrijk. Onze klant krijgt de juiste artikelen in deze verpakking aangeleverd en de kwaliteit van de zending mag nooit in het geding komen.

Wij hopen met dit beleid en onze aangepaste duurzaamheidsdoelstellingen nog meer bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Leave a Comment

achttien − zeventien =

Neem contact met ons op.

Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw mail.

Not readable? Change text. captcha txt
0
De waardering van puzzlemuzzle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 52 reviews.
Blog basics oplossen breinbrekersDHL GoGreen CO2 neutraal